fredag 26 december 2008

Jul, jul, strålande jul.

..ÄNTLIGEN är den över! Ursäkta min dåliga inställning, men så fort jag tittar åt en tomte till nu så kommer jag att kola. Det första jag gjorde när jag vaknade var att grovstäda mitt rum och sedan putsa och dammtorka varje liten millimeter glansfull och fläckfri. Ut med julen och dammet. Jag har upptäkt att jag verkligen avskyr detta gråa lilla ludd som tycks älska mina fönsterbrädor och nattduksbordet, för att inte tala om hörnen och gliporna bakom elementet..BLÄ FÖR DAMM!

Jag fick förresten en platt-tv och pengar i julklapp, och blev jättenöjd :) Nu blir det en systemkamera som står högst upp på inköpslistan, och så ska jag under de närmaste dagarna försöka rota fram guldkornen i min gigantiska bildsamling på datorn och få dem framkallade. Det är så mycket roligare att hålla korten i handen och ha dem på papper, än att bläddra igenom dem på datorn.

Maten har väl gått sådär, men jag kan bara skratta uppgivet åt mig själv. Igår var jag verkligen livrädd för allt vad mat heter, och klurade ut de mest avancerade planerna för att undvika alla dagens måltider. Jag flydde från ställe till ställe och beklagade mig över hur mycket jag överätit under julen, och över magvärken som följer med ätandet. Det gick hem förvånansvärt bra. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men även om det är väldigt tragiskt och idiotiskt gjort av mig, så tror jag att jag måste ha sett väldigt rolig ut i mitt överdramatiserade skådespelande..!

Såhär långt ingen mat, men mamma kommer hem vid tre-tiden och då hade jag tänkt att ge det ett försök.. UTAN att rusa direkt till duschen efteråt. Ibland förvånar det mig att hon inte fattar någonting, men antagligen tycker hon väl att det är så otänkbart snuskigt att spy där så att hon inte kopplar poängen. Jag blir ju livrädd för att det skall bli stopp i avloppsrören någon gång, och pappa kommer hitta gamla makaroner och wookgrönsaker, men ändå blir det som ett tvång och jag styr knappt stegen själv.

PUST. Färdigstädad och helt färdig. Nu blir det lite skön musik och en tupplur, det skulle sitta som en smäck.

1 kommentar:

House Of .... sa...

du f¨r gärna komma över och städa en sväng hos mig också nu;)

kram